Terra de Sons 2017 - Est Oest i Mazoni

Evento cerrado

Descripción

Terra de Sons 2017 - Est Oest i Mazoni

EST OEST

Est Oest són cinc joves amb poc a perdre i molt a dir. Format el 2014, el quintet arriba des de la comarca d’Osona amb “Fortuna” (LAV Records, Buenritmo, 2016), un primer disc amb cançons fresques, melodies delicades i lletres amables, que vol acostar a qui l’escolta les onze petites històries que conté. L’amor, el desengany, l’esforç i la nostàlgia que protagonitzen les seves lletres es complementen amb passatges musicals d’una sonoritat treballada, contundent, entusiasta i sincera, que es mou entre el pop delicat i el rock brillant de caràcter anglosaxó.

Cançons amb aromes fresques, que porten a qui els escolta a un indret inesperat. Mishima, Adrià Puntí, Radiohead, The Strokes o Snarky Puppy són, entre d’altres, noms que construeixen l’univers musical d’aquest quintet, formant una amalgama musical inconfusible que ens convida a gaudir de les sensacions d’un món de contrastos, extremadament vital en totes les seves formes.

www.estoest.cat

MAZONI

Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni sorprèn tornant als seus orígens amb el seu proper treball. Més d’una dècada després de la publicació del seu primer disc, Jaume Pla sorprèn buscant el revers de la moneda. Aquesta vegada la nit es tenyeix d’electricitat i esperít lúdic. Perquè aquestes noves cançons estan fetes per ballar, per saltar i per cridar.

En aquesta gira, Mazoni tanca un cercle que va obrir amb la seva anterior banda, Holland Park, i especialment amb el seu primer i enigmàtic disc, “7 songs for a sleepless night”. I fa un gir sorprenent en una carrera musical que ha donat moments àlgids en l’escena del pop-rock independent català amb cançons ja mítiques com “Eufòria”, “No tinc temps”, “La promesa” o “Per primer cop”, presentant les seves noves cançons.

www.mazoni.cat

LA DOMA

La Doma és un conjunt romànico-gòtic format per l'antiga església parroquial de Sant Esteve de la Garriga, la domeria i el cementiri. El conjunt està envoltat per una tanca que la configura com a església-fortalesa amb murs de protecció, espitlleres i merlets. S’hi conserva el retaule gòtic de Sant Esteve Protomàrtir.

Cómo llegar

La Doma
http://goo.gl/maps/9UNMr
La Garriga, Barcelona

Organizado por

Terra de Sons

La Gatzara

Ver más