Terra de Sons 2018: Fito Luri + Jordi Lanuza

Can Raspall ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Terra de Sons 2018: Fito Luri + Jordi Lanuza Terra de Sons 2018: Fito Luri + Jordi Lanuza

Dissabte 10 de març a Can Raspall

FITO LURI

Fito Luri va començar cantant amb el grup de pop Om i després ho va fer al capdavant de Cafè París. Anys més tard, amb la Orquestra La Padrina, va recórrer escenaris fent ballar al personal al ritme de clàssics del rock, del blues i del soul. Ha fet música per a obres de teatre i també hi ha col·laborat com a músic i actor, treballant amb Toni AlbàOriol GrauMiquel Àngel Fernández…. També ha fet de bateria i de percussionista per a grups de jazz com Grey Quintet o de música tradicional com La Banda del Pantanu.

L’any 2002 va engega el seu projecte personal publicant el seu primer disc ‘Aromes’. Després va dedicar-se al teatre i set anys més tard va reprendre la seva carrera musical que ha continuat fins els nostres dies amb cinc discos més, ’Zoòtrop’ (2009), ‘Entrepans i mandarines’ (2012), ’1440 biorritmes i una taula on hi pot seure tothom’ (2014) i el darrer ‘Reus, La Mussara, Cassiopea’ (2015). El més nou és “Planetes càlids” i el senzill “Octubre” (2017) .

 “Planetes càlids” reuneix onze noves cançons en la seva versió física que es converteixen en dotze a l’edició digital, doncs s’hi afegeix una nova versió d’un dels seus clàssics: “Lluny”. Aquests nous temes ens parlen musicalment de la senzillesa i la calidesa, ens obsequien amb ambients suaus, amb matisos enriquidors, amb musicalitats exquisides… És un disc on la cançó té valor com a tal, en singular, com a petita però sincera obra creativa.

http://www.fitoluri.cat/

 

JORDI LANUZA

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal –i tota l’electricitat que implica- per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” (Bankrobber, 2018) és el primer disc que signa amb nom i cognom. Enregistrat amb l’ajuda dels amics Pau Vallvé i Darío Vuelta, ens presenta la faceta més íntima del seu autor, que se serveix tan sols de la guitarra acústica per acompanyar les cançons, unes melodies delicades però a la vegada poderoses, lluminoses i càlides.

 

CAN RASPALL

Can Raspall, anteriorment coneguda com Can Mayol de la plaça és la primera obra realitzada per Manuel Raspall i Mayol, a partir de la casa pairal de la seva mare, a la Garriga. Ubicada al carrer dels Banys (antic camí ral) i la plaça de Santa Isabel (el centre del poble medieval), es tracta d'una masia del segle XIV de dues plantes i golfes amb una galeria de set buits.

1 opiniones

5.0 / 5
pedro

Un concert molt especial e un lloc més especial encara.

11/03/2018 15/02/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Can Raspall
Carrer dels Banys, 40
La Garriga, Barcelona

Organizado por

Terra de Sons

La Gatzara

Ver más